El Consell Comarcal signa un conveni amb l'Associació MIFAS

Baix Empordà

Data: 27/06/2020

Aquest passat divendres 26 de juny, el Consell Comarcal del Baix Empordà va signar un conveni de col·laboració amb l’Associació MIFAS per impulsar plegats el Pla d’Accessibilitat Turística de la comarca. En la signatura del conveni hi ha estat present el President del Consell Comarcal, Joan M Loureiro, el president de l’associació MIFAS Albert Carbonell, i el vicepresident del Consell i conseller de Turisme Xavier Dilmé. 

El Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà té per objectiu posar en valor la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà.  
 
Per poder tirar endavant el projecte el suport i l’assessorament de les principals entitats referents en accessibilitat de la província són importants. L’Associació MIFAS és una entitat referent de la demarcació de Girona que treballa per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. És per això que, tal com ha dit el Conseller de Turisme i Promoció Econòmica Xavier Dilme: “Aquesta col·laboració és vital pel bon desenvolupament d’aquest pla". 
  
El President del Consell Comarcal, Joan M Loureiro ha volgut destacar la importància de “tenir una comarca accessible per a tothom, sense cap barrera arquitectònica i impediment."  Per la seva banda, el President de MIFAS Albert Carbonell ha remarcat “que s’ha de veure amb normalitat que les persones amb discapacitat viatgin, buscant un destí atractiu i accessible alhora." 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia