Diumenge torna la Fira de la Poma d'Ullà

Diumenge torna la Fira de la Poma d'Ullà
Ullà

Data: 15/10/2019

La Fira de la Poma d’Ullà, que arriba a la XIII edició, se celebra aquest diumenge, 20 d’octubre, al llarg del passeig de les Eres i el Centre Cívic amb algunes novetats dins del ventall d’activitats molt diverses i per a tota la família. L’acte central de la Fira, que organitza l’Ajuntament i és el principal esdeveniment del municipi, serà la tradicional venda de pomes, ja siguin golden, royal, red o gran smith. L’any passat es van vendre uns 5.000 quilos de pomes.

Les principals novetats d’aquest any de la Fira, que novament es fa als afores del nucli històric, són tres. Per un costat, el taller demostració d’elaboració d’escultures de fusta amb motoserra, tot el dia. Per l’altre, contacontes de la poma al Centre Cívic, a partir de les 11 hores. I Finalment, l’exhibició de biketrial a càrrec, entre d’altres, d’Àngel Batlle, campió del món d’aquesta modalitat i diverses vegades campió de Catalunya i Espanya, a partir de les 17,30 hores. Una hora abans, hi haurà un taller de tècniques de biketrial adreçat a la mainada, que poden portar les seves bicicletes.

Dins de la Fira, cal fer esment de la parada de coques en benefici de l’AMPA de l’escola Puig Rodó del municipi, inclòs dins del mercat d’alimentació i productes relacionats amb la poma i el mercat d’artesania, que restaran oberts tot el dia. Mercats complementats amb una zona de jocs tradicionals. Al matí, les atletes de l’Escola Rítmica d’Ullà oferiran una exhibició, mentre les puntaires mostraran les seves creacions de puntes al coixí en la tradicional trobada que es fa amb la Fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia