Tancat el mercat municipal de Palamós per unes obres de millora

INTERVÉ: Emili Colls, regidor de Comerç i Mercats de Palamós

El mercat municipal de Palamós estarà tancat almenys 6 setmanes per unes obres d'adequació i millora de l'equipament. Aquest dilluns es posaven en marxa les obres per arranjar la instal·lació elèctrica, l'aire condicionat, renovar el paviment interior i la pintura i vinils interiors i exteriors.

Una de les millores més destacades del projecte serà la renovació del paviment interior, concretament dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa. També s'hi inclou l'adequació dels sistemes contra incendis, i la instal·lació d'una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, per evitar el retorn de l'aigua. Aquestes obres han estat adjudicades a l'empresa Construccions Leinad 2001 SL, per uns cent mil euros.

L'Ajuntament fa unes obres de millora necessàries al mercat municipal amb l'objectiu de tenir d'aquí 5 anys un mercat nou a Palamós

En aquestes sis setmanes de treballs s'ha de fer el procés d'adjudicació de la concessió de les parades, pels pròxims cinc anys. 

Amb motiu de la realització d'aquestes obres la Confraria de Pescadors de Palamós ha obert el Mercat del Peix en horari de matí i tarda, per tal que les peixateries puguin traslladar-hi la venda de peix. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia