El projecte d'equipaments de la Font de Baix es dividirà en fases

Begur

Data: 21/03/2023

La idea d'assolir l'ambiciós i estratègic projecte del sector d'equipaments de la Font de Baix de Begur en dos anys i mig, va quedar parada quan a finals de 2022 el projecte va anar a concurs, i aquest va quedar desert. Com a alternativa, ara s'ha proposat dividir l'obra en  2 o 3 fases, començant per la construcció d'un dipòsit municipal de vehicles.

L'Ajuntament de Begur ha decidit dividir el projecte del sector d'equipaments que s'ubicarà a la Font de Baix en 2 o 3 fases, respectivament.

Tot i que la decisió podria canviar en les pròximes eleccions municipals, si es produeix un canvi de govern, l'alcaldessa actual Maite Selva, té clar que la millor opció de l'obra és que sigui dividida, i en com menys fases, millor.

Aquesta decisió es deu al fet que en principi, la idea era tenir tot aquest equipament en el període aproximat de dos anys i mig, però quan a finals de 2022 el projecte va anar a concurs, aquest va quedar desert.

Així, l'equip de govern es va replantejar l'alternativa de dividir l'obra d'un gran projecte urbanístic que preveu l'habilitació d'un consultori mèdic local, una àrea d'atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, dependències de la Policia Local, un dipòsit municipal de vehicles,  dependències de Protecció Civil, un aparcament públic de rotació i per a residents i espais públics exteriors.

Segons l'alcaldessa Maite Selva, l'afirmació del conseller de Salut Manel Balcells sobre que el 2024 la Generalitat tenia previst enllestir el consultori mèdic de Begur, és errònia.

Ara, de moment, el govern resta a l'espera d'obtenir la renovació del projecte i tornar a anar a concurs un altra vegada. Si així és, la primera fase de construcció serà la del dipòsit municipal de vehicles, que es tracta d'una gran inversió i estructura, ja que s'haurà de soterrar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia