L'Ajuntament de Sant Feliu acusa Endesa de deixadesa en les inversions

Intervé: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

El consistori està enfadat amb el tracte d'una companyia que ni respon ni assumeix responsabilitats en les apagades d'aquest estiu

Sant Feliu de Guíxols ni ha rebut cap resposta oficial d'Endesa pels talls del llum de l'estiu ni l'espera. El consistori està enfadat amb el tracte d'una companyia elèctrica que ni té identificat un interlocutor amb poder de decisió ni assumeix la gravetat de la situació. 

Segons va explicar el batlle Carles Motas al Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava Endesa va respondre al comunicat del passat 15 d'agost després d'un dels talls de llum més greus de l'estiu,  que el Govern Local exagerava. 

Una insuficient capacitat elèctrica que no és ni el primer ni el segon estiu que es produeix i això genera efectes nocius sobre la imatge i negocis de la ciutat.  

Pel Govern Local és evident que l'empresa no destina prou recursos a tenir una infraestructura adequada a les necessitats de les persones i empreses usuàries. 

L'Ajuntament ha demanat una reunió amb Endesa perquè vol conèixer de primera mà els plans d'inversió de la companyia al territori i presentar-li tota la bateria de queixes i greuges que acumula. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia