Investiguen el despreniment de la cornisa de l'edifici Mar Blau

La policia investiga la causa de la caiguda de la cornisa de l'edifici Mar Blau, situat al passeig marítim de Platja d'Aro. Els fets es van produir dimarts a la tarda sense provocar ferits però sí desperfectes a les propietats.

Després que part de l'Escola de Vela cedís a causa dels últims temporals de mar, en el mateix passeig marítim de Platja d'Aro, el municipi ha estat notícia per l'enderroc de la cornisa d'un edifici dels apartaments Mar Blau. De moment no se saben les causes que han provocat el despreniment d'aquesta part del sostre decoratiu. Però sí que tenen clar que en caure el de l'últim pis, va fer afecte domino i es van trencar els altres.

La sort va ser que en aquell moment no hi havia ningú al jardí ni a les terrasses, ja que són segones residències. Per tant, no hi va haver ferits però sí desperfectes a les vivendes. Per això els propietaris han iniciat accions conjuntes perquè l'assegurança els hi cobreixi els danys.

De moment s'està fent una investigació policial per aclarir els fets d'aquest esdeveniment que va despertar molta curiositat entre els visitants i veïns i veïnes del municipi que passejaven en aquell moment per la zona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia