L'app de l'Ajuntament de Palamós registra 8.600 descàrregues des del 2018

Palamós

Data: 02/02/2024

L'app de l'Ajuntament de Palamós s'ha posicionat com a eina de consulta destacada de les activitats i els serveis municipals. Des de la seva creació, el 2018, s'han registrat un total de 8.600 descàrregues i els seus continguts s'han visitat en més de 790.000 ocasions.

L'aplicació per a mòbils 'Palamós' que inclou informació de la vila, es continua posicionant com a referent de consulta de les activitats i els serveis municipals, i com a porta destacada d'accés a aquesta comunicació. Aquesta app municipal creada l'any 2018, ha tingut un total de 8.590 descàrregues i els seus diversos continguts s'han visitat en 792.336 ocasions.

De l'estadística d'ús que ha tingut aquesta aplicació es destaquen els mesos de febrer, juny i desembre, períodes en els quals s'han comptabilitzat més visualitzacions, coincidint amb la programació de les activitats de Carnaval, Festa Major i Nadal.

A través de l'aplicatiu, els usuaris, poden consultar tot el que fa referència a la vila, ja sigui l'actualitat del municipi mitjançant l'agenda, les notícies i els avisos municipals. També s'informa dels telèfons d'interès o del transport públic, entre altres. Des de l'app, els usuaris també poden planificar sortides i excursions a través de les rutes i punts d'interès turístics de Palamós, consultar l'estat de les platges, visualitzar la webcam municipal o tenir la informació meteorològica del municipi. A més, es destaca també la informació referent als aparcaments de la vila, als comerços, mercats, serveis i sobre l'hostaleria del municipi, com també informació referent a la salut. A banda de tota aquesta informació, la plataforma també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l'Ajuntament i les seves àrees mitjançant la "Bústia d'incidències".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia