El sector de la restauració aposta per eines digitals al tracte directe amb els clients

El sector de l'hostaleria cada vegada aposta per eines digitals per entendre als seus clients i facilitar tant la feina dels professionals com dels comensals. Des de QR per veure la carta del menú a poder pagar el compte a temps real des del mòbil.

Cada vegada són més les empreses que aposten per la digitalització i innovació als seus serveis. Un exemple és el sector de la restauració que incorpora eines al tracte directe amb els clients com les cartes del menú o pagaments amb codi QR. És el cas del Wanna Gastro Bar de Platja d'Aro que d'ençà que va obrir les portes aquesta primavera que ofereixen pagar a través d'un codi QR sense haver de descarregar cap aplicació ni demanar el compte al cambrer.

L'ús és molt senzill. S'escaneja el codi QR amb el mòbil i apareix el compte a temps reals amb la possibilitat de dividir el compte entre diverses persones o deixar propina. Fins i tot et dona l'opció de fer una valoració del restaurant al Google o a rebre el tiquet del pagament al correu electrònic.

Aquest servei facilita i agilitza la feina dels professionals del sector a l'hora de fer el pagament i dona la possibilitat d'atendre a més comensals. A més, també han notat un increment pel que fa a les propines i ressenyes.

Empreses com la startup barcelonina Yumminn es dedica a oferir al sector de l'hostaleria aquest servei. A la demarcació, ja són una quinzena els negocis de restauració que s'hi han sumat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia