Els càmpings de Girona impulsen projectes solidaris en conjunt

Intervé: Imma Gelabert, Càmping Riembau

Els càmpings gironins ja no només gestionen les vacances dels turistes. Si bé alguns dels establiments ja duien a terme iniciatives solidàries de forma individual, aquesta temporada els càmpings gironins han decidit sumar esforços per impulsar una campanya solidària conjunta del sector amb l’objectiu que càmpings i visitants s’impliquin en diferents causes socials amb beneficis pel conjunt de la ciutadania.

La campanya ha estat batejada amb el nom “Càmping Solidari” i es portarà a terme en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Girona, l’Associació Polseres “Candela” que lluita contra el càncer infantil, i la Fundació Esclerosi Múltiple. De moment, participen en la iniciativa més de la meitat dels càmpings que formen part de l’Associació (ACG) i la la intenció és donar-li continuïtat en properes temporades turístiques.

El projecte de les polseres Candela ja estava en funcionament al Càmping Riembau i gràcies a l'adhesió a aquesta campanya conjunta la seva visibilitat es veurà augmentada a tota la província. 

La campanya “càmping solidari” és una aposta per complir amb la responsabilitat social corporativa. A més, des de fa un any, els càmpings de Girona han creat la Fundació Càmpings de Girona per donar suport als infants amb malalties, a la investigació de les mateixes i a les families. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia