La Bisbal aplica un tractament antilliscant al sòl per evitar caigudes de la gent

La Bisbal d'Empordà

Data: 24/01/2023

Amb l'objectiu de millorar la seguretat de les voreres i, al mateix temps, evitar relliscades i caigudes dels vianants, l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà buixarda la pedra natural del Pont Nou i les Voltes.

El desembre va culminar un tractament al paviment de les voreres del pont Nou de la Bisbal d'Empordà, així com a les entrades de les Voltes. Així, l'Ajuntament va decidir buixardar la pedra natural, que es tracta d'una tècnica basada a repicar la superfície per tal de fer-la porosa a fi d'evitar relliscades i caigudes de la gent. A més, cal tenir present que el paviment d'aquest tram, sovint era humit, fet que propiciava encara més el risc d'incident.

Tenint en compte les queixes que s'havien rebut per part de la ciutadania referent al lliscament d'aquest terreny, en vista de què el líquid relliscant no va funcionar, 5 anys després, aquesta actuació d'aproximadament un cost de 25.000 mil euros, per fi ha pogut garantir que el tram que passa per sobre del riu Daró, no tornarà a ser perillós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia