Els comerciants de Platja d'Aro han notat un descens de les vendes aquest estiu

INTERVÉ: Manel Canadell, president de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro

A grans trets, es podria dir  que l'estiu a Platja d'Aro, autèntic centre comercial de la Costa Brava centre,  se salda amb un excel·lent a nivell d'ocupació hotelera i un notable alt quant a facturació a bars i restaurants. Al mateix temps, però, l'Associació d'Empresaris no s'atreveix a posar tan bona nota a la caixa que han fet les petites i mitjanes botigues. 

Els comerços de proximitat veuen com cada cop els resulta més difícil competir contra les grans cadenes que, a poc a poc, van guanyant terreny a l'eix comercial platjarenc. Reconeixen una dualitat: les multinacionals atreuen compradors i visitants al poble però, a la vegada, és molt difícil rivalitzar-hi, sobretot pel que fa a preus i capacitat de promocionar-se.

Per tot això, insisteixen en que han de saber afrontar el repte i buscar fórmules diferencials, amb una aposta que passi per un producte de millor qualitat i un servei més proper. A més, s'han de tirar endavant iniciatives durant tot l'any que dotin de protagonisme el comerç local. Una d'elles és la Botiga al Carrer d'aquest cap de setmana

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia