El Palau Firal de Sant Antoni acull "Cooperar és de savis"

La cooperativa com a sistema empresarial. Aquesta idea és la que es volia reflexar durant dues jornades al Palau de Congressos de Sant Antoni de Calonge, amb l’objectiu de donar a conèixer diferents projectes cooperatius. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, diverses cooperatives van expossar els seus productes per apropar-se als diferents assistents i compartir així la seva feina.  Des de l’organització, la voluntat era transmetre els aspectes positius de la cooperativa

Al Palau de Congressos hi va haver parades, textos explicatius i presentacions per explicar la historia de les cooperatives. La primera d’elles va sorgir al voltant del 1760 a Escòcia quan un grup de dones va començar a compartir farina. Des de llavors se n’han format moltes de diferents com la catalana Abacus o la Cooperativa Mondragon.

A més, l’espai presentava una programació amb xerrades i col·loquis per conèixer productes locals i tractar temes de gran importància que afecten al medi ambient.

Els assistents van poder gaudri d’una degustació de vins i visitar les exposicions “Comerç Just” i “Catalunya terra cooperativa”.  La voluntat era oferir la possibilitat era explicar tot el que envolta el món de les cooperatives, amb la possibilitat de resoldre dubtes i rebre assessoria de l’organització.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia