Palamós fa un balanç positiu de la temporada d'estiu

Palamós

Data: 19/10/2022

Palamós fa un balanç positiu de la temporada d'estiu després de registrar un augment de visitants del 14%. Tot i això, l'increment de turistes fa repensar el model turístic al municipi per això des de l'Ajuntament aposten per activitats de desestacionalització.

Després de dos estius marcats per les restriccions de la pandèmia, enguany s'ha pogut viure una temporada amb normalitat on en molts casos s'han superat les xifres de visitants i ocupacions del 2019. Municipis com el de Palamós en fan un bon balanç després que l'Oficina de Turisme hagi registrat un 14% més de visites aquest estiu. La majoria estrangers d'Europa i tot i que ha disminuït l'estiuejant de proximitat continua essent el principal turista del municipi.

Des de l'ajuntament remarquen la varietat d'iniciatives gastronòmiques, culturals, esportives i d'entorn natural. Destaquen les activitats organitzades des de l'Àrea de Turisme que hi han participat un total de 9.051 persones. Els tallers infantils i la gimnàstica a la platja han estat les propostes més concorregudes.

L'activitat creuerista també ha estat clau aquest estiu, però també aquesta tardor on s'espera que hi passin durant aquest any uns 58.000 passatgers.

Entre els reptes de cara a l'any que ve es fixen en aconseguir un turisme sostenible i desestacionalitzat. També sobretot atraure visitants d'altres comunitats autònomes. En aquest sentit, des de l'àrea de turisme participen en diverses fires per promocionar el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia