Verges ha inaugurat la nova Sala Polivalent

Verges

Data: 03/02/2019

INTERVÉ: Ignasi Sabater, alcalde de Verges

L'ajuntament de Verges ja ha inaugurat la nova Sala Polivalent, un local que fins ara funcionava essencialment de magatzem o per acollir algunes conferències en pèssimes condicions d'equipament i sonoritat. 

El consistori va rebre una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de Girona que, juntament amb finançament municipal, va servir per millorar-ne diferents factors com la sonoritat, instal·lar-hi un escenari, adquirir un projector o instal·lar aire acondicionat i calefacció, entre d'altres. 

Des de l'Ajuntament han estat treballant des del maig de l'any passat per renovar les instal·lacions del municipi, essent aquesta sala polivalent un dels punts principals on han centrat els seus esforços.

Com explica l'alcalde vergelità, Ignasi Sabater, la fita principal és que la sala polivalent substitueixi la Casa de Cultura com a local d'assaig de la processó de Verges. 

La inauguració de la nova Sala Polivalent, que va tenir lloc aquest dissabte, va comptar amb  l'espectacle de poesia i cant flamenc a càrrec de Sílvia Bel, Juan Manuel Galeas, José Santiago i Fran León. Els veïns, entre ells, Lluís Llach, van emplenar la sala de gom a gom i es van mostrar molt satisfets amb la millora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia