El Consell Comarcal reconeix empreses socialment responsables

Palafrugell

Data: 19/03/2021

Intervenen: Xavier Dilmé, Conseller Comarcal de Promoció Econòmica; Joan Vigas, Regidor de Promoció Econòmica Palafrugell; Sergi Arnall, carnisseria Arnall; Jussi Alitalo, CEO Green Food; Joan Loureiro, President Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha reconegut disset empreses per la seva aportació a la comunitat i les ha acreditat com a empreses socialment responsables.

En un acte al Teatre Municipal de Palafrugell s'ha fet per primera vegada un reconeixement que des de l'ens supramunicipal s'ha volgut posar en valor i més en temps de pandèmia.

Les empreses guardonades ho han estat per fer donacions solidàries a l'Hospital de Palamós, per mantenir el seu personal i complementar els ERTOs, per assessorar en matèria de sanitat i ajudar altres empreses a tenir el material sanitari necessari, per cedir equipaments al personal sanitari, per participar en els plans de formació i ocupació de sectors de la població laboral i socialment vulnerables o per la seva política de foment del medi ambient, el consum responsable i la producció local.

Empreses guardonades

Les empreses guardonades han estat de diferents àmbits i de diferents poblacions. Són: Moventis-Sarfa, Apartaments Gibert, Sherpa Certification, Club Tennis d'Aro, Hotel Planamar, Ghiotto Arttigiano, Restaurant Catalina Parrilla, TGust, Llet Nostra, Green Food, Restaurant Pa i Raïm, Peixos Mielgo, La Fleca de l'Empordà, Nàutic Costa Brava, Carnisseria Arnall, La Costa Hotels i Carnisseria Seli.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia