Toni Izquierdo i el Girona FC, Timons d'Or 2018

INTERVENEN: Toni Izquierdo, cuiner / Delfí Geli, president del Girona FC

El xef Toni Izquierdo i el Girona Futbol Club són els guanyadors dels Timons d'Or 2018. Els Premis Timó van ser entregats aquest dimarts al Mas de Torrent en el si de la 38ª festa anual de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

Toni Izquierdo va rebre el guardó en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional en el turisme de la Costa Brava, per la seva aportació a la gastronomia empordanesa i catalana, i per la seva contribució al moviment associatiu dins el grup Costa Brava Centre. D'altra banda, el Girona va ser premiat per la seva contribució i difusió de la marca Costa Brava Girona.

 La Festa del Gremi d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava va servir per atrogar més premis. Pel que fa al Timó d’Argent, va anar a mans de Joan Cals i Güell per la seva trajectòria docent i professional i per les seves aportacions al pensament turístic. 

El Premi Proveïdor Cooperativa 2018 va ser per al Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana. Entre les raons triades, la tasca social, la qualitat del servei i el fet d’estar sempre al costat de les empreses del sector de l’hostaleria.

També es va fer entrega dels diplomes de Qualitat 2018 a les empreses relacionades amb el submarinisme de l'Estartit Aquàtica,  Diving Les Illes, Unisub, Medaqua i Costa Brava Divers; i a les platges de Calonge i Sant Antoni.

Finalment, l’Hostal Plaja de Palafrugell va ser reconegut pels seus cinquanta anys d'activitat en el que havia estat una casa pairal al centre de la vila. A més, hi va haver un moment de record per l'empresari de la restauració Josep Maria Quadrat, fundador del restaurant La Gamba de Palamós, que va morir la setmana passada a l'edat de 75 anys. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia