El Marella Explorer 2 inaugura la temporada de creuers a Palamós

INTERVENEN: Joan Pere Gómez, gerent de Ports de la Generalitat / Lluís Puig, alcalde de Palamós

Arrenca la temporada de creuers al port de Palamós amb l'arribada del Marella Explorer 2. És la primera de 46 escales aquest 2019 a Palamós, un any en el que espera rebre uns 54.000 passatgers, un 18% més que l'any passat.
 
Provinent d'Ajaccio, a Còrsega, i amb destí a Palma de Mallorca, aquesta primera escala de la temporada es corresponia amb la primera ruta de l'Explorer 2 després de patir una important reforma i també amb la seva primera visita al municipi

Tot i ser un vaixell del 1995, doncs, presenta una imatge molt renovada. Amb capacitat per 1.900 passatgers i 800 tripulants, arribava a Palamós amb una ocupació d'un 85%. Uns 1600 clients majoritàriament britànics, i és que el Regne Unit és el país de procedència de tres quartes parts dels turistes que passaran enguany per Palamós. 

Es calcula que cada passatger que desembarcarà a la Costa Brava enguany farà una despesa mitjana de 62 euros als negocis locals. En el cas de Palamós la gran majoria es quedaran al municipi però molts també aniran a visitar poblacions com Pals, Peratallada o Tossa de Mar. 

El Marella Explorer 2, que és l'embarcació amb més capacitat que pararà a Palamós, atracarà al port fins a 5 vegades. Comptant la Marella, l'antiga Thompson, seran nou les línies de creuers que el visitaran. El mes amb més escales serà el maig: n'hi haurà deu

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia