8 empreses buscaran mig centenar treballadors a través del 2n speed dating de l'Estartit

8 empreses buscaran mig centenar treballadors a través del 2n speed dating de l'Estartit
Torroella de Montgrí

Data: 06/03/2020

El Club de la Feina de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza el divendres 13 de març, de les 9 a les 14 h, a la sala d'actes de l'EMD de l'Estartit, la segona edició de l'speed dating laboral, un sistema ràpid i directe per a la selecció de personal, que posa en contacte empreses i treballadors que busquen feina. Es tracta d'un mètode inspirat en el model de cites ràpides i que es mostra molt efectiu per posar en comú demandes i perfils laborals.

En aquesta segona edició  hi participaran 8 empreses (La Costa Golf Beach Resort, Aparthotel la Costa, Supermercats Carrefour, Càmping Castell Montgrí, restaurant Cala Cal Pep, Restaurant La Masia, Càmping Delfín Verde i Ceidrup Torrent API), que ofertaran prop de mig centenar de llocs de treball.

Incripcions obertes
Les places són limitades i per participar-hi cal inscripció prèvia. La data límit per fer-ho és el 12 de març, a les 14 h. Els interessats poden formalitzar-la per telèfon (972 64 23 10 - 650 006 479) o presencialment (el divendres 6 i dimarts 10 de març, al Club de la Feina -Convent dels Agustins-, de 10 a 15 h).

Durant el matí, un responsable de cadascuna de les empreses farà una presentació corporativa i dels llocs de treball ofertats. Els assistents tindran un moment per presentar-se en públic i, posteriorment, en un despatx a part, es farà una petita entrevista individualitzada i lliuraran el seu currículum. A cada presentació d'empresa s'ha fixat una màxim de 20 a 25 persones.

El Club de la Feina
La jornada d'speed dating és una iniciativa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, que s'ha gestionat a través del Club de la Feina, un servei d’assessorament i orientació, on les persones que busquen feina o volen millorar-la, troben el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències. Aquest servei es presta a través d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. L'atenció presencial es fa els dimarts i divendres, de 8 a 15 h, sempre amb cita prèvia, al Convent dels Agustins, de Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia