Platja d'Aro repara carrers i voreres amb la Setmana Santa a la vista

Intervé: Joan Giraut, alcalde de Castell-Platja d'Aro

Castell-Platja d'Aro
segueix amb l'aposta per la reposició del ferm als seus tres nuclis per arribar amb les millors condicions possibles a la Setmana Santa. 

El govern està executant aquestes setmanes una nova tongada d'obres d'asfaltatge i reparació de voreres, unes actuacions pressupostades als comptes del 2017 però que s'estan executant enguany. Des del govern van explicar que la demora de les tasques al 2018 és premeditada, ja que consideren que aquesta és l'època de l'any que menys molèsties es generen amb els talls de trànsit i de pas necessaris per realitzar les tasques d'asfaltatge i reparació.

Malgrat les tasques que ja s'estan executant, des del consistori reconeixen que aquesta és una qüestió en la qual és imprescindible seguir invertint, ja que el municipi presenta encara mancances importants. De fet, la partida per reparar el ferm i les voreres es repeteix als comptes d'aquest any.

Els plans del govern sobre la millora de carrers i voreres es van explicar al plenari municipal d'aquest dimecres arran d'una pregunta del grup d'Esquerra Republicana.  
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia