Comencen les obres de Rius i Calvet de Sant Feliu

Han començat les obres de reforma del sector marítim Rius i Calvet de Sant Feliu de Guíxols. Des d'aquest dilluns aquest tram de passeig ha quedat tallat a l'alçada de la rotonda del passeig del Mar per un costat i de l'antiga discoteca Palm Beach per l'altra. El fet que la intevenció provoqui que s'hagin d'obrir rases de profunditat considerable ha portat que s'obti per tallar completament la circulació de vehicles i així garantir la seguretat, per bé que sí que es podrà passar a peu. Durant les darreres setmanes ajuntament i veïns s'han reunit per poder aclarir totes les afectacions que hi hauran en aquesta zona durant els propers tres mesos.

Feia molts anys que no es portava a terme una reforma integral de tot aquest entorn, és per això que aprofitant les obres que es portaran a terme a la pròpia platja també es fa una reordenació de la superfície de l'actual vial i la modificació dels serveis. Precisament  ara s'està executant la renovació de tots els serveis així com els subministres que arriben fins a les cases.

Durant els dos mesos d'estiu les obres quedaran parades per tal de no afectar a la temporada turística i es reemprendran al setembre quan es preveu que l'actuació quedi reduïda a la modificació del calaix de la riera del Monestir en l'últim tram fins a la sortida al mar.

L'obra té com a objectiu principal dignificar l'entorn, que a dia d'avui està molt degradat. Esdevé una obra complexa que s'actua en superfície per renovar el passeig, millorar la circulació, els espais públics i adequar-los estèticament per a un front marítim d'aquestes característiques, ampliant la desembocadura de la riera i construint una grada en forma d'amfiteatre com a mirador al mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia