Una cinquantena d'empreses ofereixen més 200 llocs de treball

Palafrugell

Data: 16/03/2022

Palafrugell ha celebrat la 6a edició de la Jornada d'Oportunitats Laborals. L'esdeveniment enguany s'ha ampliat dos dies més, oferint xerrades i debats per a empreses i persones en cerca de feina.

Més de 200 entrevistes s'han realitzat aquest dimecres al Teatre del Centre Fraternal de Palafrugell en el marc de la 6a edició de les Jornades d'Oportunitats Laborals.

Aquestes trobades d'entre 10 i 15 minuts pretenen ser un pont entre les empreses del municipi que busquen treballadors, i les persones que estan en cerca de feina.

En la 6a edició hi han participat 48 empreses amb 105 ofertes laborals, el que ha suposat un total de 204 vacants per a les 165 persones que buscaven feina. Les ofertes disponibles estaven compreses en diferents àmbits, com l'hostaleria, el comerç, la construcció, oficina o mecànica. 

Enguany, a més, les jornades s'han ampliat. Si bé en les darreres edicions l'activitat es basava únicament en una sola jornada d'entrevistes, aquesta edició s'ha allargat fins a tres dies.

Dilluns es va donar el tret de sortida a l'auditori del Museu del Suro amb diverses sessions destinades a les empreses en les quals es van tractar temes relacionats amb l'exportació i la innovació així com es va fer una petita introducció a les criptomonedes i el blokchain.

Dimarts va agafar el relleu una sèrie de conferències, taules rodones i activitats en l'àmbit d'ocupació i emprenedoria.

La clausura va ser dimecres amb les ja tradicionals entrevistes, que han recuperat la presencialitat després de dos anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia