Un estudi confirma la singularitat de Platja d'Aro com a destí turístic de compres

INTERVÉ: Maria Segarra, Intueri

Un estudi fet sobre el comerç de Platja d'Aro confirma que el petit comerç és el que dóna singularitat i diferenciació a Platja d'Aro com a destí turístic de compres. L'Ajuntament va encarregar un estudi que l'empresa Intueri va fer la passada primavera per conèixer la qualitat del comerç platjarenc i què era millorable per oferir millors experiències de compres al visitant.

Segons l'estudi que s'ha presentat aquest dimarts Platja d'Aro té actualment perfil de capitalitat en compres perquè les grans franquícies s'hi han instal·lat. Aquestes grans marques atrauen molts compradors i proporcionen un important flux del que se'n beneficien les empreses autòctones. Precisament el petit comerç és segons l'estudi el que dóna el valor afegit a la destinació de compres Platja d'Aro

Entre els punts a millorar l'estudi destaca que cal professionalitzar l'atenció al client ja que l'estacionalitat dels contractes porta moltes vegades a que l'atenció al públic es focalitzi en el vendre i no en l'atendre.

Per altra banda entre els punts forts de Platja d'Aro hi ha una important densitat de marques comercials concentrades, en un entorn atractiu per les compres i amb facilitats d'aparcament.

L'estudi s'ha fet sobre el 89% dels establiments, dels quals més del 50% són comerços independents i gairebé un 25% són franquícies. El treball de camp també confirma que les marques comercials predominen a Platja d'Aro amb conceptes com el luxe o l'outlet gairebé inexistents

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia