Pol Fages és el nou president de la Cambra de Comerç de Palamós

Pol Fages és el nou president de la Cambra de Comerç de Palamós
Palamós

Data: 31/05/2019

Aquest matí s’ha constituït oficialment el nou plenari de la Cambra de Comerç de Palamós, sorgit del procés electoral que s’ha dut a terme en els darrers mesos. El Ple està format per 20 membres, 14 escollits directament pels electors, 2 designats per les organitzacions empresarials i 4 de les empreses de major aportació. Amb una renovació dels seus membres del 55%. i la participació d’un 30% de dones. 

Facilitar l’emprenedoria, creació d’una comissió de navegació i recerca de projectes europeus per millorar la competitivitat de les empreses, seran tres de les principals prioritats del nou mandat.

Durant l’acte, que ha comptat amb la presència de la secretaria general del Departament d’Empresa i Coneixement, Marta Felip, i del delegat  del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, s’han elegit els integrats el Comitè Executiu de la cambra palamosina, encapçalats pel seu president.
El Comitè queda configurat així: Pol Fages, president; Carles Arnall, vicepresident primer; Elena Riart, vicepresidenta segona; Antoni Cardona, tresorer; Enric Gimeno, Xavier Ribera i Esther Zerbst, vocals. 

Després de ser elegit pels membres del plenari, Fages ha pres possessió del càrrec i ha agraït la confiança que li han dipositat. El president de la Cambra de Palamós ha expressat, que un dels principals objectius de gestió de tot l’equip per al mandat de quatre anys que s’ha obert avui, és un impuls de creació de noves empreses, potenciant el servei d’assessorament i mentoring a emprenedors.També preveu la creació d’una nova comissió de navegació per vetllar i potenciar el sector marítim de la demarcació.

El nou comitè pretén aconseguir nous projectes europeus per millorar la competitivitat de les empreses. Incorporar el talent femení, millorar la cartera de serveis i impulsar la formació professional que encaixi amb les demandes d’ocupació de l’empresariat, son algunes de les prioritats que han presentat en el programa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia