L'Estartit vol acabar amb els problemes derivats de l'oci nocturn a la plaça del Timó

Torroella de Montgrí

Data: 18/08/2020

Intervé: Jordi Colomí, Alcalde de Torroella i l'Estartit

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí  i l'EMD de l'Estartit volen acabar amb els problemes que des de fa anys hi està havent a la Plaça del Timó de l'Estartit al voltant de l'oci nocturn.

 El consistori creu que aquest sector s'ha degradat i  que dóna una imatge que no lliga amb la bandera de turisme familiar que enarbora el nucli.

Per això la setmana passada es va decidir limitar l'horari d'obertura fins a dos quarts de dues de la matinada, una limitació que ha quedat sobrepassada per la de la Generalitat que obliga a tots els bars a abaixar la persiana a la una.

La limitació horària era una mesura directe per atacar un problema que preocupa a l'Ajuntament torroellenc però que ha d'anar lligada creuen a una reflexió més profunda sobre on ha d'anar l'oci nocturn al municipi.

La decisió es va precipitar després que fa dos caps de setmana hi hagués una gran baralla a la plaça que va obligar a una intervenció policial que es va saldar amb tres detinguts.

Durant el mes de setembre, Ajuntament i l’EMD es reuniran amb els propietaris dels locals per buscar una fórmula que permeti un canvi de model de l’oci nocturn d’aquest sector urbanístic.

Aquesta illa compren els carrers Eivissa, Montgó, Coral i avinguda Roma i des de principis dels anys noranta és el gran centre d’oci nocturn de l’Estartit.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia