Palafrugell restaurarà aquest mes la Torre de Can Mario

D'aquí a pocs dies començaran unes obres en aquesta estructura de Palafrugell, es tracta de la coneguda Torre de Can Mario que necessita una restauració a la seva estructura metàl·lica. L'Ajuntament de Palafrugell destina uns 170 mil euros en aquestes obres, uns diners que surten dels 2 milions 760 mil euros provinents del romanent de tresoreria i que el govern ha de destinar a inversions financerament sostenibles.

L’objectiu de les obres que afectaran la torre i que han de permetre finalment que torni a ser visitable és contrarestar el  deteriorament de l’estructura metàl·lica que cobreix el dipòsit. En mig any s'haurien d'haver acabat els treballs. 

Queda pendent decidir quin serà l'aspecte final, l'acabat de la torre. Un debat que està obert amb Patrimoni.

Fa 8 mesos que la torre està tancada per seguretat ja que l'estructura metàl·lica està oxidada i n'han caigut alguns trossos. Des del govern assegura que després de l'intervenció en faran un manteniment periòdic perquè no torni a passar el mateix i s'hagi de tancar.

Les obres consolidarant l'esquelet de ferro de 35 metres i es repararan les parts més deteriorades com les planxes que cobreixen el dipòsit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia