Les obres de l'escullera del riu Ridaura avancen a bon ritme

INTERVÉ: Josep Xifra, regidor d'urbanisme 

Un any després del temporal Gloria encara hi ha punts de la comarca del Baix Empordà que estan malmesos o que tot just comencen les obres de reparació. És el cas de diversos trams del riu Ridaura en el seu pas per Santa Cristina d'Aro, que tot just va iniciar els treballs el passat 25 de gener. 

Aquesta és una de les zones de Santa Cristina d'Aro que més afectacions ha patit per les fortes pluges del Temporal Gloria i dels aigüats dels últims mesos. Aquests han provocat que el talús del marge dret del riu s'hagi anat erosionant progressivament. Per tal de reparar els danys, el consistori ha iniciat unes obres que consisteixen, d'acord amb els criteris de l'Agència Catalana de l'Aigua, en la construcció d'un nou mur d'escullera que incorpora, a la part superior, un talús, per tal de permetre la seva revegetació. 

Els treballs, que es portaran a terme en dues zones, suposen una inversió econòmica de 219 mil euros. El consistori ha demanat una subvenció i rebran una ajuda del PUOSC. 

Per qüestions de seguretat es demana a la ciutadania que es respecti la zona de treball durant aquestes setmanes i no s'hi accedeixi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia