Neix l'Associació de Dones Empresàries i Directives de l'Empordà

Intervé: Sílvia Aranda, tresorera

Un grup d'empresàries del Baix Empordà s'ha unit en una associació per buscar sinergies entre elles i compartir projectes, programes de formació i coneixements.

L'Associació de Dones Empresàries i Directives de l'Empordà ha arrancat amb una quinzena de membres i la voluntat d'anar-se expandint pel territori.

El Palau Firal de Sant Antoni va acollir aquest dijous la primera trobada del grup impulsor que va servir per presentar el projecte i començar a preparar les primeres accions.

En aquest primer acte es va destacar que al Baix Empordà hi ha força presència d'empresàries i que molts cops no es coneixen entre elles. També que cal ser d'una pasta especial per ser emprenedora i que sovint a les dones se les jutja de forma mé severa en un món masculinitzat.

L'Associació neix amb la voluntat d'unir empresàries, emprenedores i directives sense importar el tamany de l'empresa i té una clara vocació d'ajudar també a crear empreses i negocis i animar i ajudar a les dones a iniciar projectes empresarials.

Les impulsores del projecte confien que amb aquesta associació podran impulsar una formació que fins ara s'havien d'anar a buscar a Girona o Barcelona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia