El port de Sant Feliu es prepara per reobrir dilluns amb les màximes garanties

Intervé: Maribel Vela, gerent del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es prepara perquè dilluns, amb l'entrada a la fase 1, les instal·lacions del port puguin tornar a obrir amb totes les garanties. S'ha creat un protocol de seguretat que inclou instruccions de desinfecció, mesures de seguretat o cartelleria informativa posada en comú amb tots els membres de l'Associació de Catalana de Ports Esportius i Turístics. Els empleats del club nàutic han rebut formació específica per combatre el contagi que traslladaran a tots els socis i usuaris que trepitgin les instal·lacions per sortir a navegar. 

L'entrada a la fase 1 permet la navegació d'esbarjo dins del propi terme municipal. Serà amb el 100% d'ocupació de la nau si es tracta de membres d'una mateixa unitat familiar i del 50% si es tracta de nuclis diferents, sempre amb un màxim de 10 persones a bord. 

Amb aquest pas endavant, des del Club Nàutic Sant Feliu esperen reactivar una temporada negra que va començar amb destrosses a les instal·lacions arran del Temporal Gloria i que ha seguit amb una pandèmia que ha aturat l'activitat i ha fet perdre les reserves de Setmana Santa i de bona part del semestre. 

Una de les grans incògnites de la temporada és esbrinar si enguany hi haurà turisme estranger i si és així, quan es permetrà la seva arribada. 

 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

David Juanolafa 35 dies
Es pot navegar dins de les aigues del terme municipal o com diu ports de la Generalitat fins a 12 milles del port i sempre dins de la mateixa regió sanitaria. Aclariu-ho siusplau.


Més articles de Economia