Cues de més de dues hores per accedir a la cala d’Aiguablava

Begur

Data: 19/08/2020

INTERVÉ: Sandra Fernández i Berta Navarro // Banyistes

Una de les conseqüències d'aplicar les mesures de seguretat derivades de la COVID-19 ha estat les llargues cues que es dibuixen a l'entrada d'algunes platges. I és que al limitar l'aforament d'algunes cales i platges per garantir la seguretat als banyistes, n'hi ha que a les 9 del matí ja són ben plenes.

És el cas d'Aigua Blava, una de les platges més recomanada i fotografia de Begur. Cada dia, puntual com un rellotge, una controladora de la Creu Roja obre l'accés a la cala d'Aiguablava a les 9 del matí. A aquesta hora ja l'esperen una bona filera de banyistes que alguns dies, sobretot durant el cap de setmana, ha arribat a superar el centenar de persones. Així és que, per tal d'aconseguir una bona plaça a la sorra, cal matinar o fer temps en una cua que pot arribar a superar les dues hores d'espera.
Ara bé, un cop a dins, cada grup o unitat familiar disposa de manera gratuïta d'un para sol i gandules. A més de gaudir del que garanteix passar un dia d’estiu a les platges de l'Empordà: bones vistes i aigua cristal·lina.

Les cues a peu de platja no només són una imatge que puguem trobar a Begur, en molts altres municipis de la Costa Brava com per exemple a Calella, les esperes per accedir a les platges ja és un quadre característic d'aquest estiu 2020 que lluita per sobreviure a la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia