En marxa el projecte SOM Singulars 2020, especialitzat en la inserció laboral per a joves

En marxa el projecte SOM Singulars 2020, especialitzat en la inserció laboral per a joves
Baix Empordà

Data: 25/08/2020

Aquest projecte, impulsat des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, ofereix un servei especialitzat d’orientació, formació i suport a la inserció laboral a 30 joves d’entre 16 i 29 anys, residents del Baix Empordà, inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball i beneficiaris de Garantia Juvenil. 

L’objectiu del programa és facilitar la inserció laboral en el mercat ordinari de treball, mitjançant accions de formació ocupacional i formació professionalitzadora d’un ofici, segons els interessos dels joves i la realitat del mercat laboral a la comarca.

El programa té una durada d’11 mesos, en què també s’oferirà als joves fer visites a empreses, activitats socials, culturals i cíviques, intermediació laboral, tutories individuals i grupals de recolzament i seguiment laboral. La principal novetat d’aquest any és que s’ofereixen formacions a mida i es poden fer pràctiques no laborals en una empresa. 

Amb mesures de suport a l’activació, mesures de millora de l’ocupabilitat, mesures de foment de l’emprenedoria i mesures de suport a la contractació es volen reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia