Les rebaixes d'estiu arriben en plena onada de calor

INTERVENEN: Arnau Rovira i Laura Manzano, treballadors de la botiga Kaotiko de Platja d'Aro

Les botigues ja llueixen cartells amb ofertes i descomptes en moda, calçat, cosmètica, tecnologia i molts més àmbits, i és que un any més ja han començat les rebaixes d'estiu. Tot i que tradicionalment aquestes s'iniciaven l'1 de juliol, la majoria d'establiments del sector ha decidit avançar-les a divendres per aprofitar, així, l'últim cap de setmana de juny.

Gràcies a aquest avanç al calendari les botigues de municipis com Platja d'Aro s'han omplert, sobretot a les últimes hores de la tarda, quan baixen les temperatures, de persones que ja esperaven impacients d'arribada de les millors ofertes. En algunes, els descomptes arriben fins al 70%.

Les rebaixes d'estiu han donat el tret de sortida oficial en plena onada de calor, fet que ha afectat negativament a les compres i que ha comportat que aquesta campanya d'estiu comenci més fluixa que d'altres anys. 

El període de rebaixes acaba l'1 de setembre, així que es poden aprofitar durant tot l'estiu. En el cas del municipi platjarenc, la bona situació de les botigues acompanya per passejar, fer shopping i parar en alguna terrassa per prendre alguna cosa. 

Les rebaixes d'aquest estiu generaran a Catalunya gairebé 35.000 contractes, un increment del 10% respecte a la campanya del 2018, 2,4 punts percentuals per sobre de la mitjana nacional (7,6%). A Comarques Gironines la contractació en rebaixes creixerà un 3,2%.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia