Platja d'Aro defensa que és una destinació segura davant la pandèmia de Covid-19

Intervé: Maurici Jiménez, Alcalde

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro defensa que és una destinació segura i que s'han fet els deures en matèria de prevenció del coronavirus. L'Alcalde, Maurici Jiménez, es mostra preocupat per les conseqüències que pot tenir les recomanacions de diversos estats europeus de no viatjar a Catalunya i constata amb el sector turístic que hi ha hagut cancel·lacions i fins i tot persones que han decidit acabar les seves vacances abans d'hora.

El sector turístic malda per contrarestar la imatge de la Costa Brava com un indret de risc i s'esforça en demostrar que s'han pres les mesures de seguretat que han dictat les autoritats sanitàries. En aquest sentit, el batlle Maurici Jiménez, indica que el 'feed-back' que tenen els serveis turístics municipals sobre l'experiència del públic estranger és positiu.

A nivell municipal el consistori ha ampliat voreres per garantir la distància físcia, ha permès esponjar les terrasses de bars i restaurants per tenir més separació entre taules i ha sectoritzat la platja per evitar aglomeracions amb personal específic d'informació i control.
 

Ha calgut tancar puntualment les cales


A nivell de platges l'Alcalde fa un balanç positiu del seu funcionament. No s'han detectat problemes greus i no s'ha hagut de tancar mai la platja gran. No és el cas de les cales que en determinades hores han hagut de posar el cartell d'aforament complet.

El batlle constata que hi ha un compliment general de les normatives sanitàries i agraeix l'ús de la mascareta entre el veïnat i població visitant de Platja d'Aro.
 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Renata Rossifa 35 dies
No se si reir o llorar. Platja d'Aro seguro ante el corona virus!? Mas bien le podeis decir bienvenida. Me gustaría saber donde estan esas misuras de seguridad. Lo de cerrar la calle? Mientras los bares y restaurantes ya no respetan la distancia entre mesas? Y donde esta el control de la policia? Jovenes sin mascarilla, gente llevandola debajo de la nariz ,que es como si no la llevaría. Las cifras de nuevos contagios suben cada dia....os acordais de mis palabras. A partir del primer de agosto esto va a empeorar drasticamente. Es una verguenza que la salud del pueblo viene menos valorado que la economia...a ver quien trabaja si todos estaremos infectados.. Y a ver donde realizan estos tests rapidos o pcr. Sera en Barcelona porque aqui no he visto nada parecido.


Més articles de Economia