El comerç enceta la fase 1 amb l'esperança de reactivar-se poc a poc

Intervenen: Pablo Jovani, Splash Sports; Mònica Gràcia, òptica Gràcia; Estel Rodríguez, Joieria Rodríguez


Mesures d'higiene i distanciament físic ben visibles a les portes dels locals que han obert i poca afluència de clientela en el primer dia d'obertura en la fase 1


Mesures per garantir al màxim el distanciament físic, protecció per dependents i dependentes, higiene pels clients i disciplina alhora de no provocar aglomeracions. El comerç enceta la Fase 1 al ralentí però amb l'alleugeriment d'haver fet un passet més cap a la normalitat i amb l'esperança que poc a poc la clientela s'anirà animant.

Nucli comercial per antonomàsia a la Costa Brava Platja d'Aro intenta recuperar el pols comercial després de gairebé dos mesos d'uns carrers buits i tristos. Amb la lliçó ben apresa el sector comercial ha fixat la normativa de la 'nova normalitat' a la porta i els gels hidroalcohòlics per la neteja de mans.

Llarg camí per recórrer


La clientela poc a poc s'ha anat acostant als aparadors i entrant a les botigues, amb ordre i en cas que hi hagués gent a dintres s'ha esperat a fora amb seny. El sector comercial ha despertat aquest dilluns alleugerit però afectat per dos mesos de tancament i conscients que encara queda un llarg camí per recórrer.

I malgrat tot, la Fase 1 ha donat un bri d'optimisme a un nucli que havia de començar a escalfar motors per la seva temporada alta de vendes. El sector comercial confia en el públic de proximitat i amb els valors de la marca Platja d'Aro.

Persianes obertes, gent al carrer, bars preparant cafès i cerveses i mobilitat rodada. El nucli de Platja d'Aro poc a poc torna a aquesta normalitat estranya que ens acompanyarà els propers mesos però que suposa un alleugeriment per un municipi que té en el turisme, el comerç i els serveis el seu 'modus vivendi'.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia