Costa Brava hotels de luxe tanca un bon estiu amb bones previsions per la tardor

Costa Brava hotels de luxe tanca un bon estiu amb bones previsions per la tardor
Baix Empordà

Data: 01/10/2019

Els hotels integrants a la marca hotelera Costa Brava Hotels de Luxe, l’associació que aplega els principals hotels de cinc i quatre estrelles del litoral i prelitoral gironí, valoren molt positivament la temporada 2019 fins al mes de setembre i auguren també bons resultats per a la tardor.

En termes d’ocupació s’ha superat el 90% el mes de juliol i el 95% el mes d’agost i també han augmentat entre un 5% i un 7% les ocupacions del primer semestre, malgrat un final d’abril i un mes de maig complicats, en part per causes meteorològiques. Aquests resultats s’assemblen molt als de la temporada 2017, que va ser excel·lent per a la destinació Costa Brava.

Els hotelers valoren especialment l’increment del preu mig per habitació, que atribueixen tant a les millores continuades que realitzen els hotels associats, com a l’excel·lència dels serveis que ofereixen, la qual cosa permet atreure i fidelitzar clients d’alt poder adquisitiu.

Les perspectives per la tardor són bones, tant per a client particular com especialment per grups d’empresa, casaments i altres esdeveniments.

Finalment destaquen l’augment de les reserves de darrera hora, una tendència que es ve repetint els darrers anys.

Millora constant i desestacionalització
La marca Costa Brava Hotels de Luxe es caracteritza per agrupar els millors hotels del litoral i prelitoral gironí i per oferir uns serveis de màxima qualitat. Amb les contínues millores, els hotels de l’associació segueixen fent palès el seu treball constant per tal d’aconseguir els principals objectius pels quals es va formar Costa Brava Hotels de Luxe: intentar desestacionalitzar l’ocupació i oferir la màxima qualitat als seus hostes.

Els resultats actuals posen de manifest aquesta millora a l’estacionalitat que pateix el territori. Cal esmentar que aquests establiments donen feina a més d’un miler de treballadors.

Costa Brava Hotels de Luxe
Costa Brava Hotels de Luxe agrupa la millor oferta hotelera del litoral i prelitoral gironí, amb 17 hotels de 5 i 4 estrelles situats a diverses poblacions de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà, la Selva i el Pla de l’Estany. Dels 17 hotels associats, 12 estan situats a la costa i 5 al rerepaís.

L’associació disposa de 1.292 habitacions, de les quals 24 suites amb piscina privada o jacuzzi, 106 suites, 92 junior suites, 3 vil·les i 1.070 habitacions dobles, familiars i Deluxe.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia