En marxa les obres de remodelació del Parc de la Pineda de l'Estartit

En marxa les obres de remodelació del Parc de la Pineda de l'Estartit. El projecte de recuperació del parc com espai públic i familiar forma part del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí-l'Estartit. El termini d'actuació és d'uns tres mesos i el pressupost vora als 200.000 euros.

Aquest any s'han començat a executar les grans actuacions d'obra pública de Torroella de Montgrí i l'Estartit que formen part del Pla de Sostenibilitat Turística 2021-2023 que inclou 29 projectes.

A l'Estartit ja s'ha adequat l'espai de benvinguda amb pàrquing dissuasiu a l'entrada i ara han començat les obres de la remodelació del parc de la Pineda.L'objectiu és la recuperació del Parc de la Pineda com a espai públic i familiar a la platja de l'Estartit. En aquest sentit, es definirà el carril bici, es crearà un parc infantil i una graderia per a realitzar activitats culturals. També s'ha apostat per realitzar una zona lúdica i una àrea de pícnic. El pressupost de les obres és d'uns 200.000 euros i el termini d'execució de tres mesos.

D'altra banda, s'està treballant en el projecte de millora urbana on es potenciarà l'ús i la millora dels carrils bici i la xarxa d'itineraris.Les actuacions que formen part del pla de sostenibilitat haurien d'estar executades el 2023, però hi haurà l'opció de pròrroga un any més per si cal acabar els projectes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia