Els veïns de Calonge recullen signatures per reparar el campanar de Sant Martí

Calonge i Sant Antoni

Data: 07/12/2022

«Calonge, quina hora és?», aquest és el lema amb què els veïns del municipi de Calonge i Sant Antoni han impulsat una recollida de signatures amb l'objectiu de pressionar al Bisbat de Girona, que repari el campanar de l'església de Sant Martí, malmès a causa de l'impacte d'un llampec la matinada del passat 4 d'octubre.

Sota el lema "Calonge, quina hora és?", diversos veïns de Calonge i Sant Antoni han impulsat una recollida de signatures per demanar que es repari el sistema elèctric que connecta les campanes amb el rellotge de l'Església de Sant Martí de Calonge, ja que es va malmetre a causa del fet que va caure un llampec al campanar el passat dia 4 d'octubre. El rellotge va quedar aturat a un quart de cinc de dues de la matinada, l'hora que es va produir el fatal incident.

Els impulsors de la iniciativa juntament amb els veïns i botiguers del poble van decidir instal·lar uns tòtems sota el lema «Calonge, quina hora és?» a les botigues i llibreries del municipi acompanyat d'un manifest on s'exposa quin és el seu propòsit i fulls per recollir les signatures.

Durant tot aquest temps i, encara avui, els veïns troben a faltar el so característic de les campanes.

Els impulsors de la iniciativa tenen pensat fer més activitats i accions per tal de fer més pressió i aconseguir el seu objectiu de recuperar les campanes i el rellotge de l'església de Sant Martí.

Pel que fa a la recollida de signatures, ha tingut molt bona resposta per part dels habitants de la vila, ja que ja arriben gairebé al miler i serviran per pressionar i fer reaccionar al Bisbat de Girona perquè se'n faci càrrec de la reparació com més aviat millor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia