Palamós unirà el passeig de les Pites amb la platja de Castell amb un nou camí de ronda

Palamós

Data: 02/05/2018

Palamós abordarà la reforma del camí de ronda en els propers dos anys. La voluntat és unir el nucli urbà amb la franja marítima en un indret que fins ara és impracticable. les obres de millora i reordenació d'aquesta primera línia marítima anirien des del passeig de les Pites, en ple centre de la vila, fins a la platja de Castell. Amb aquesta important intervenció es posarà en valor el patrimoni natural en una zona que per la seva orografia no és accessible en aquests moments.

El cost de les obres que pugen un total d'1.200.000 euros aproximadament ve finançada al 50% pels ajuts europeus FEDER i la resta és aportació municipal. Amb aquestes obres des de l'Ajuntament de Palamós pretenen potenciar el turisme d'entorn natural. Un tipus de visitants que han anat a l'alça en els darrers anys i que busquen gaudir de l'aire lliure i el patrimoni paisagístic de la població.

A hores d'ara ja es disposa de l'avantprojecte i es treballa per iniciar la fase de redacció. Tal i com marquen els terminis, les obres han de començar al llarg del 2019 i haurien d'estar executades en la major totalitat a finals del 2020.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia