Rècord d'escales de creuers a Palamós durant el 2018

Palamós

Data: 13/02/2018

Rècord d'escales previstes al port de Palamós pel 2018. A manca del llistat definitiu, l'enclavament palamosí farà la seva temporada daurada amb 47 escales, noves companyies i 21 creuers diferents. 

El calendari s'obrirà el  4 de març amb la visita del Saga Sapphire, un creuer de 200 metres d'eslora i amb bandera de Malta de la companyia Saga Shipping que farà una escala d'11 hores. Serà l'únic vaixell qeu passi per Palamós el mes de març. A l'abril n'hi ha previstes 2, el maig serà el mes de rècord amb 10, al juny 8, al juliol 5, a l'agost 6, al setembre 5, a l'octubre 7, al novembre 2 i al desembre 1. Serà l'Star Breeze de la naviliera Windstar Cruises i amb bandera de Bahames el qui tanqui la temporada el 7 de desembre amb una estada de 9 hores a port. 

El vaixell més gran que passarà pel Baix Empordà serà el Marella Explorer de la companyia Marella Cruises, que mesura 263 metres d'eslora. El més petit per contra serà el Seadream, de la naviliera Seadrem Yacht Club, que en fa 104. 

El creuer que visitarà Palamós més vegades serà el Marella Dream, que té previstes 11 escales. La seva companyia, la Marella Cruises, és la que té el rècord de visites amb total de 18.  Hi haurà 14 creuers que faran una sola escala aquesta temporada.

L'estada més llarga la farà l'Azamara Quest el 26 de juny, que es quedarà a Palamós un total de 14 hores. 

Les companyies Viking Star i Marella Cruises s'estrenen a Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia