Palafrugell torna a posar en funcionament el bus "Julivia"

Palafrugell torna a posar en funcionament el bus
Palafrugell

Data: 09/07/2021

  • Serà el vuitè any consecutiu on el bus entra en servei.
Palafrugell, 7 de juliol de 2021.- A partir del 9 de juliol, i fins al 19 de setembre, tornarà a posar-se en funcionament el bus “Julivia”. Una vegada més, el bus turístic recorrerà els principals punts d'interès de Palafrugell per facilitar la mobilitat als visitants i vilatans. El Julivia bus reforça així el servei en els nuclis costaners, unint Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i espais emblemàtics turísticament com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig.

El bus “Julivia” arriba enguany al seu vuitè estiu consecutiu, i és possible gràcies a la col·laboració entre l’empresa SARFA, del grup Moventis, i l’Ajuntament de Palafrugell. Cada any son més de 5.000 persones els usuaris que utilitzen aquest servei de transport. 

Aquest any, el servei continua adaptant-se a totes les necessitats de seguretat de cara a tots els seus usuaris pel que fa a la lluita contra la Covid-19. Així doncs, serà obligatori l’ús de la mascareta mentre s’utilitzi el servei de bus. 

El trajecte complet té una durada aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30 h, 11.00 h, 12.30 h, 16.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet. Com ja és habitual, el servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).

El preu del Julivia bus pels adults (més de 12 anys) és de 5 € per a un dia i de 12 € per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 € (1 dia) i 5 € (3 dies), i els menors de 4 anys no paguen. Els tiquets del bus es poden comprar a les Oficines de Turisme, a  la taquilla de Sarfa, al càmping Calella de Palafrugell i al mateix bus.

El servei té com a objectiu millorar la mobilitat amb transport públic entre els nuclis costaners i la vila, dinamitzant els recursos territorials turístics i, així, minimitzar el volum de vehicles privats als nuclis costaners. Alhora es pretén que sigui un recurs turístic més, dins l’oferta del municipi.


Més informació a: www.visitpalafrugell.cat i al telèfon 972 30 02 28 i l’apartat Julivia bus de l’App Palafrugell al mòbil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia