Comença el procés administratiu per contractar les obres de la Font de Baix de Begur

Begur

Data: 03/04/2024

El reformat del projecte executiu del sector té un pressupost de (gairebé set milions d'euros) 6.769.486,11 €. En el projecte actual, s'han inclòs canvis respecte de l'original per a fer-lo viable i adaptat a les possibilitats d'inversió del consistori. 

El sector d'equipaments de la Font de Baix ja es troba a les portes de ser una realitat per Begur. El darrer Ple va aprovar l'inici del procés administratiu per contractar les obres d'execució del projecte. S'ha aprovat el plec de clàusules i s'ha posat en marxa la convocatòria per a licitar les obres. Així doncs, s'ha actualitzat el projecte executiu, que ja està llest. El contracte d'obres d'execució aprovat, era la peça necessària i final per edificar el projecte.

El pla del sector d'equipaments de la Font de Baix, impulsat per l'Ajuntament de Begur, és una de les actuacions estratègiques en matèria urbanística i de serveis. I alhora, un dels projectes predilectes del mandat actual a causa de la gran millora dels serveis socials que ofereix i l'abastiment de necessitats municipals que suposa. Entre els serveis que s'hi acolliran a la Font del Baix, s'hi troben:
 
  • Consultori mèdic local
  • Àrea d'atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials
  • Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil i el dipòsit municipal)
  • Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil)
  • Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi
  • Espais públics exteriors
El reformat del projecte executiu del sector té un pressupost de 6.769.486,11 €. Val a dir que, en el projecte actual, s'han inclòs canvis respecte de l'original per a fer-lo viable i adaptat a les possibilitats d'inversió del consistori. En aquest nou plantejament, s'ha prescindit de la segona planta soterrada de l'aparcament i de l'edifici Mitgera. Alhora que s'han adaptat els sistemes constructius per poder dur a terme l'edifici anomenat Ròtula.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia