La plaça del mercat en obres pel canvi de paviment

El mercat de la fruita i verdura de Sant Feliu s'ha traslladat d'aquesta plaça fins aquí. El trasllat respon a les obres que han començat aquesta setmana de pavimentació de la Plaça del Mercat. La intervenció consisteix a substituir l'actual paviment de sauló per una nova capa de sauló compactat i una altra de sauló sòlid, barrejat amb formigó, per tal d'assolir una superfície de sorra compacta.

L'actuació ha d'acabar amb les problemàtiques de basses i mal accés que obstaculitzaven l'activitat de les parades. Aquesta solució ja s'ha utilitzat amb èxit en altres indrets de Sant Feliu, com a la parada de Taxis.

La nova pavimentació comportarà un nou sistema de recollida d'aigua, ja que la infraestructura que s'adoptarà no en permet el drenatge. També es deixaran preparades les connexions soterrades per poder endollar els equips tècnics de les activitats que es realitzin a la plaça, tal com hi ha a la Rambla Vidal.

A banda de la nova pavimentació, s'adeqüen dos dels tres accessos per a vianants a l'aparcament subterrani de la Plaça per evitar-ne la inundació en els casos de pluges intenses. L'arranjament consisteix a alçar dos esglaons de cadascuna de les escales.

Les obres han d'acabar el 4 de febrer, per tant les parades del mercat es reubiquen durant 3 setmanes al passeig marítim. També en quedarà afectat el Mercat setmanal dels diumenges reubicant les parades que estaven a la plaça al passeig del mar i a la rambla vidal.

Les obres costen poc més de 45 mil euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia