Pere Ayach és escollit nou president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols renova el seu Ple i escull a Pere Ayach Costa com a nou president, per unanimitat, el qual fins ara havia estat vocal i especialitzat en el sector del transport. Així, Ayach ha assumit el relleu d’Eduard Bosch, del sector industrial alimentari.

Pere Ayach Costa, vocal, especialitzat en el sector del transport i al capdavant de les comissions d'infraestructures de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, ara ha estat escollit com a nou president d'aquesta.

Així, per Ayach, ara s'obre una nova etapa carregada de projectes i reptes, com per exemple fer front als canvis econòmics constants i accelerats, amb el compromís d'estar al costat del mateix teixit empresarial, i al mateix temps aprofitar aquests canvis per enfortir-se.

A més, el nou president ha tingut paraules cap a la indústria, el comerç, el turisme i els serveis i les infraestructures que formaran part de l'agenda, i ha fet una crida a les administracions públiques perquè comptin amb la Cambra a l'hora de prendre decisions que afecten a tothom.

Per altra banda, l'expresident de la Cambra, Eduard Bosch, s'ha acomiadat del seu càrrec després de ser-hi al capdavant durant els últims 4 anys.
Per Bosch, a l'hora de fer balanç del seu mandat, ha subratllat que els ponts refets tant amb les institucions com amb el teixit empresarial, han estat molt importants, sobretot arran de la Covid-19, quan van haver de fer costat a molts negocis i van habilitar el distintiu Punt Blanc.

Amb tot, de cara al futur, Bosch i Ayach s'han mostrat satisfets per compartir plegats l'inici d'una nova etapa de la Cambra, a la qual l'expresident continuarà donant suport i fent costat als nous reptes de l'entitat, com a vicepresident del Comitè Executiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia