Augmenten les xifres de construcció i compravenda d'habitatges

Baix Empordà

Data: 01/12/2022

Aquest 2022 al Baix Empordà han augmentat les xifres de construcció d'habitatges i també de compravendes tant d'habitatges nous com usats. És una de les conclusions extretes de l'anàlisi que han realitzat aquesta setmana L'Associació de Promotors de Catalunya, l'Ajuntament de Girona i CaixaBank.

L'Associació de Promotors de Catalunya, l'Ajuntament de Girona i CaixaBank ha analitzat la situació del sector immobiliari a tota la província de Girona i les possibilitats que ofereix a les empreses promotores i constructores de les seves comarques.

Si posem la vista en el Baix Empordà, és una de les tres comarques que destaquen per les xifres de construcció d'habitatges, juntament amb el Gironès i l'Alt Empordà. En el tercer trimestre d'aquest 2022 a la comarca baix-empordanesa s'ha iniciat el procés de construcció de 74 habitatges i se n'han acabat 125.

D'altra banda, la comarca ha registrat, durant el primer semestre del 2022, 339 compravendes d'habitatges nous, un 103% més del que va registrar-se el mateix semestre del 2021.

Pel que fa a compravendes d'habitatges usats, al llarg del primer semestre d'enguany se n'han registrat 1.345, una xifra que és un 14% superior a la registrada el mateix període de l'any anterior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia