Les millores de la carretera entre Torroella i l'Estartit es faran d'aquí a dos anys

Torroella de Montgrí

Data: 20/02/2024

Les millores de la carretera entre Torroella de Montgrí i l'Estartit podrien ser una realitat d'aquí a uns dos anys. Carreteres de la Generalitat ha començat a redactar el projecte que inclou parades d'autobús i rotondes per reduir el risc d'accident i facilitar la conducció i vida dels veïns i veïnes del municipi, però també turistes que saturen la carretera especialment a l'estiu.

Fa molts anys que el Baix Ter reclama la millora global de les carreteres. Una d'elles és la GI-641, en el seu tram entre Torroella i l'Estartit, considerat el cinquè tram més perillós de Catalunya, i on hi ha un "alt risc" de patir un accident greu o mortal, segons un recent estudi de l'EuroRAP. Justament Carreteres de Girona ha presentat els primers esbossos de l'avantprojecte de millora de la carretera.

La intenció és implantar parades d'autobús, així com l'esperada rotonda d'accès a la urbanització les Dunes situada entre els nuclis urbans de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Està previst que durant el 2024 es pugui finalitzar el projecte executiu i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí espera que aquest pugui ser una realitat i s'executi durant el pròxim any i mig o dos anys. Als 5,5 quilòmetres de carretera hi circulen de mitjana 7.915 vehicles. Aquesta via va especialment carregada a l'estiu, ja que va fins a l'Estartit, una destinació turística de primer ordre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia