S'obre el procés participatiu del projecte de reurbanització de l’Eixample

S'obre el procés participatiu del projecte de reurbanització de l’Eixample
El procés participatiu del veïnat serà indispensable per definir el projecte de reurbanització de l'Eixample. Aquesta reunió convocada per la Regidoria de Participació Ciutadana, tindrà lloc el proper dijous 7 de juliol a les 18:30 h a la Sala de Plens.

Amb l'objectiu d'implicar la ciutadania en la presa de decisions en projectes urbanístics, s'han fet participes en els veïns i veïnes de l'Eixample de Calonge en el projecte urbanístic del seu barri.

L'Ajuntament ha realitzat prèviament, un treball d'anàlisi per detectar les necessitats i possibles millores necessàries que cal introduir en aquest projecte. Alguns dels aspectes a millorar que s'han trobat i es presentaran en la reunió amb els veïns són: la pavimentació, l'aparcament o la mobilitat, els serveis urbans, i altres. És necessari, però que els veïns validin les propostes de millora abans de ser portades a cap.

Aquest projecte de reurbanització de l'Eixample engloba els carrers del Pont, carrer Nou, un tram de la carretera de Romanyà, el carrer Dr. Josep Maria Vilaseca, carrer de la Sala, carrer d'Enric Lluís Roura, del Camps d'en Coll, el passatge Verge de Montserrat, el carrer Balmes, carrer de l'Estacada i carrer de la Palanca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia