Castell-Platja d'Aro obre el servei de Xarxa Bus a tothom

Castell-Platja d'Aro fa extensiu el servei de Xarxa Bus a tots els usuaris. El que era fins ara el Servei Municipal de Transport Social, restringit només a col·lectius amb necessitats socials o econòmiques específiques, s'obre al públic general amb un preu de 50 cèntims per viatge i una nova gratuïtat per a àrees de l’Ajuntament que tinguin motius que en justifiquin el seu ús puntual. 

L'objectiu del servei continua sent la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, unint els nuclis de Platja d'Aro, Castell d'Aro i s'Agaró mitjançant una alternativa pública i accessible de transport. Amb aquesta voluntat, es manté pels empadronats que resideixen al municipi la possibilitat de ser beneficiaris del Carnet de Transport Social i utilitzar-lo gratuïtament si es tenen uns ingressos personals inferiors a 600 euros/mensuals o 8.400 euros/anuals. També poden accedir-hi els estudiants d’unitats familiars amb ingressos inferiors a 1.500 euros mensuals o els qui tinguin necessitat del servei amb una acreditació i informe previ dels Serveis Socials Municipals. 
 
El servei està en funcionament cada dijous i divendres de 10 a 14h i de 15 a 20h amb un vehicle amb 13 places que n'inclouen una per a persones amb mobilitat reduïda. En cas de màxima afluència, tindran preferència les persones amb Carnet de Transport Social, àrees de l’Ajuntament i, darrerament, usuaris sense carnet i que paguen el preu públic. Els menors de 14 anys han de viatjar acompanyats d’un adult, i cal acreditar la condició de beneficiari amb el carnet d’usuari, personal i intransferible.

El vehicle fa un itinerari circular d'11 parades que pretenen facilitar l’accés tant als recursos que ofereix l’Ajuntament com a d’altres d’àmbit general, com el mercat setmanal, les visites mèdiques o les entitats bancàries.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia