Ruta Brava, la nova marca turística pel camí de ronda de Palamós

Ruta Brava, la nova marca turística pel camí de ronda de Palamós
Palamós

Data: 20/07/2022

El Xiringuito de Can Blau ha creat una marca comercial pel camí de ronda entre Palamós i Castell. Segons explica Ràdio Palamós, la nova iniciativa vol apostar per potenciar la promoció turística i també la capacitat econòmica del nou camí de ronda. Amb el nom de Ruta Brava, la nova marca que uneix els dos punts vol ajudar als visitants a saber què es poden trobar durant tot el recorregut i potenciar així els comerços que s'hi troben.

La iniciativa del Xiringuito de Can Blau ha trobat una bona rebuda per part del consistori perquè permet "promocionar i crear una marca a partir de la nova infraestructura". Des de l'Ajuntament també asseguren que la creació d'aquesta iniciativa privada no comportarà cap ús privatiu del camí de ronda.

La marca Ruta Brava sorgeix per potenciar el tram de camí de ronda que va quedar remodelat fa més d'un any i que va permetre crear un recorregut de 3,5 quilòmetres entre Sota Pedró i la platja del Castell.

Com explica el president de l'associació de comerciants FECOTUR i propietari del Xiringuito Can Blau, Toni Bachiller, la intenció és posar la marca a disposició de l'Ajuntament, però des de l'alcaldia expliquen que encara no han iniciat les converses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia