'Beu-te el museu' es posarà en marxa aquest dissabte amb la meitat de les entrades venudes

Baix Empordà

Data: 27/09/2022

Aquest dissabte es posa en marxa 'Beu-te el Museu'. Una iniciativa, inèdita, que uneix onze cellers i onze museus de la demarcació de Girona durant els caps de setmana del mes d’octubre. La proposta s'iniciarà marxa amb la meitat de les entrades venudes i, per tant, una bona acceptació prèvia del públic. 

El Patronat de Turisme Costa Brava-Girona posarà en marxa aquest dissabte 1 d'octubre una nova iniciativa promocional que fomentarà la cooperació entre entitats i diferents sectors tot perseguint atraure visitants de proximitat durant la tardor, alhora que es vol generar dinamisme econòmic amb productes i serveis turístics de qualitat a les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Es tracta de ''Beu-te el museu'', un cicle d'onze propostes que combinen l'enoturisme i la cultura. Entre elles, hi participa el celler baix-empordanès Mas Geli de Pals i equipaments culturals com el Museu Gala-Dalí de Púbol, el Terracotta Museu de La Bisbal d'Empordà, el Museu de la Pesca de Palamós, el Museu de la Meditèrrania de Torroella de Montgrí i el Museu d’Arqueologia de Catalunya d'Ullastret.  

Cada una de les activitats es presenta com una proposta exclusiva i vivencial i realça la interrelació dels espais museístics amb el sector vitivinícola local. D'aquestes propostes, la que tindrà lloc el diumenge 9 d'octubre a Púbol ja ha exhaurit totes les entrades, mentre que les que esdevindran properament al Terracotta Museu i al Museu de la Pesca, estan oferint les últimes localitats. La resta, tenen bons nivells d'ocupació.

Les activitats tenen un aforament limitat per tal que el visitant pugui gaudir d’una experiència original i de qualitat. Cada activitat programada té un preu fix unitari de 20 euros. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma costabrava.koobin.com.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia