En marxa les obres de millora del carrer d'en Vinyoles

En marxa les obres de millora del paviment asfàltic i xarxa de sanejament del carrer d'en Vinyoles de la Bisbal d'Empordà. Durant un mes aproximadament el carrer estarà tallat per les actuacions i, per tant, durant aquests dies la circulació en aquesta zona està afectada pels treballs. El cost de l'execució de l'obra és d'uns 170.000 euros.

Es tracta d'una actuació molt reivindicada des de fa anys que estava pendent de fer. L'Ajuntament no va poder encarregar el projecte del carreró d'en Vinyoles fins que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va executar els treballs de desdoblament dels col·lectors en alta del sistema de sanejament el 2020.

Ara la maquinària i operaris ja fa uns dies que va amunt i avall treballant per a fer les actuacions de conservació i millora del paviment asfàltic però també de les correccions puntuals de la xarxa de sanejament. Durant les obres quedarà tallat el trànsit de vehicles pel carrer d'en Vinyoles i, per tant, afectarà la circulació als carrers Barceló i Matas, Pere Canyà, Prat de la Riba i Pedró i en altres trams pròxims a les obres. També afectarà el trànsit del final de l'avinguda Josep Irla, a la vorera i l'avinguda Tarradellas.

Les obres duraran aproximadament un mes i el pressupost és d'uns 170.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia