Ocupacions del 70% en hotels i restaurants plens fins a la bandera

Intervé: Bàrbara Hallé, Presidenta Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre

Ocupacions del 70% de mitjana en hotels i ple absolut als restaurants de la Costa Brava Centre. El Pont de Sant Joan segueix el ritme que ja van tenir altres festius com Setmana Santa i si això és indicador del que vindrà a l'estiu el sector pot estar satisfet.

La festivitat de Sant Joan ha caigut al bell mig de la setmana i això ha permès que qui hagi pogut hagi fet fins a 5 dies de desconnexió. El sector turístic se n'ha beneficiat amb bones ocupacions afavorides també per l'arribada del bon temps i la cada cop més gran tornada a la normalitat.

El Sant Joan d'enguany contrasta amb el de l'any passat, en el que tot just es començaven a aixecar les restriccions. Aquest any el sector turístic s'ha pogut preparar amb temps

El client tipus segueix essent el nacional, principalment de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, si bé cada cop més s'estan veient reserves de francesos, que celebren d'aquesta manera el final del seu Estat d'Alarma.

Encara millor que als hotels són les perspectives pel sector de la restauració, que viu en els caps de setmana el seu agost particular.

El sector espera que la vacunació segueixi el seu ritme i que la desescalada es vegi acompanyada de l'arribada de turisme estranger.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia